Laurits Olsens vej 212 • 2650 Hvidovre • Tlf:​ 3675 0050 • E-mail: hvidovretand@mail.dk​​

Tandretning​ til voksne - på den diskrete måde

Går du rundt og er lidt ked af skæve fortænder? Eller måske et mellemrum? Det kan faktisk lade sig gøre at rette dine tænder, selv hvis du er voksen. Hos Tandlægerne Cevik, Munk & Schmidt i Hvidovre Stationscenter nær Brøndby og Rødovre tilbyder vi tandretning med Litewire systemet. Det er udviklet af en dansk tandlæge og retter skæve tænder med en diskret, tandfarvet bøjle. Bøjlen sidder fast på tænderne, men skal ikke sidde i årevis, som en bøjle i traditionel tandregulering ofte skal.

Få tandretning af en certificeret tandlæge

Litewire systemet gør det muligt at udføre tandretning, hvis du for eksempel har overlappende tænder, vil rette mellemrum mellem fortænderne, eller har tænder der "stritter" og så videre. Systemet er ganske effektivt, men for at udføre behandlingen skal din tandlæge være Litewire certificeret. Det er vi, og vi har allerede hjulpet flere med en tandretning. Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan hjælpe dig? Så ring til os, bestil en tid og lad os se på mulighederne i forhold til dine ønsker og forventninger. Herefter giver vi dig et skriftlig overslag på din tandregulering. Du kan læse mere om behandlingen på www.litewire.dk.​

Kontakt os, for at høre mere

Hvis du er lidt ked af dit smil, så lad os se på det. En diskret og effektiv tandretning kan også give en helt ny livskvalitet. Så kig forbi, og hør mere om muligheder og priser. Du kan ringe og bestille tid på 36 75 00 50, eller sende en mail på hvidovretand@mail.dk, hvis du har spørgsmål.

Firmaoplysninger

Tandlægerne Cevik, Munk & Schmidt

Laurits Olsens vej 212

2650 Hvidovre

CVR: 19076008

Kontakt​

Åbningstider

​Mandag-Torsdag  : 8 -15

Tirsdag-Onsdag    : 8 -16

Fredag                     : 8 -15

Partnere