Tandeftersyn

Det er forskelligt, hvor mange tandeftersyn den enkelte har behov for. Nogle kommer halvårligt, andre en gang om året. Behovet er individuelt,og vi fastsætter sammen et interval, der passer til dig og dine tænder. I forbindelse med eftersynet tjekker tandlægen dine slimhinder, dit kæbeled, dit tandkød og naturligvis også dine tænder. Vi kontrollerer også, at det arbejde vi allerede har udført fortsat lever op til vores høje standard. Vi tager røntgenbilleder af dine tænder hvert 2.-3. år. Vi kigger på din mundhygiejne og instruerer dig f.eks i brug af tandtråd, mellemrumsbørster eller eltandbørste. Opdager vi nogle begyndende huller i dine tænder, pensler vi med fluor for at undgå, at tanden skal bores i.

Herefter renser og pudser vi dine tænder. Et eftersyn tager ca 30 minutter

Hvis vi opdager nogle tandkødslommer på mere end 4mm med blødning, er det nødvendigt at lave en grundig parodontose undersøgelse (PUD). Her registrerer vi antal og dybde af lommer, vi noterer tandkødets og knoglens forløb og lægger en behandlingsplan for hvorledes, vi kan få dit tandkød sundt igen. Denne undersøgelse foretages 1 gang om året. Herefter foretager vi en grundig og dybdegående tandrensning, for at fjerne de bakterier, der er skyld i parodontose. Nogle gange har man kun et par tænder med parodontose. I disse tilfælde renses de andre tænder som normalt, og tænderne med parodontose renses dybere. Har man aktiv parodontose, er det vigtigt at få renset tænderne hver 3.-4.  måned, indtil sygdommen er under kontrol.​

Du kan læse mere om tandkødsbetændelse og parodontose her

​En parodontosebehandling tager ca 45-60 minutter.

​Der er et tilskud fra Danmark på ca 50% til parodontosebehandlinger.

Priserne for tandeftersyn, tandrensning, røntgenbilleder, parodontosebehandling mv. er fastsat af sygesikringen, og er den samme hos alle danske tandlæger.

Kontakt

Tandlægerne Cevik, Munk & Schmidt​

CVR: 19076008

Laurits Olsensvej 75, 2. sal, dør 212

Klik her for rutevejledning

 

Telefon: 36 75 00 50

E-mail: hvidovretand@mail.dk

Åbningstider

​Mandag-Torsdag: 8 -15

Tirsdag-Onsdag: 8 -16

Fredag: 8 -15

Brug for akutbehandling?

Bestil tid nu eller

ring tandlægevagten

Copyright © 2022 Tandlægerne Cevik, Munk & Schmidt. Alle rettigheder forbeholdes.